Actele sotului dvs. trebuie traduse in limba romana si legalizate la notar. Din cate stiu asta face si ambasada dar contra cost. aveti solicita concomitent transcrierea ambelor certificare, altfel trebuie transcris mai intai cel de casatorie si mai apoi cel de nastere a micutei. Pentru dvs. este usor pe langa certif.engleze , apostilate, traduse si legalizate sa aveti actul de identitate din care sa rezulte rezidenta dvs. in Anglia si actele romanesti, certif. dvs.de nastere, buletinul. Pentru sot la fel certif de nastere, buletinul, pasaportul. Certif.de nastere al sotului trebuie tradus si legalizat. Atat doar certificatul. Eu stiu ca in actele din Anglia scrie si numele pe care il purtati dupa casatorie. Daca nu scrie atunci trebuie sa dati declaratie la notar cu privire la acest aspect, precum si cu privire la regimul matrimonial ales. Pentru copil trebuie sa declarati domiciliul, dar cu privire la acest aspect este declaratie standard la consulat/ambasada. Pentru mai multe informatii:
[ link extern ]