avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu persoana Albaneza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu persoana Albaneza

Pentru a ma casatori eu cetateanca al Rom cu cetatean al Abaniei. integistrarea casatorie va fi jn Albania de ce acte am nevoie el mi-a zis ca am nevoie de. Cazieru rom si apostila ...intrebarea este ...apostila pentru ce tara trebuie apostila Rom sau apostila pentru Albania
Cel mai recent răspuns: Sabrina1989 , utilizator 14:18, 8 Aprilie 2019
Bună! Nu fă greșeala asta de a te casatori in Albania. Asta am făcut și eu cu soțul meu, crede-mă că am cheltuit o grămadă de bani și așteptări inutile. Dar dacă totuși vreți să vă cosatoriti acolo tu trebuie să ai certificatul de naștere original plus tradus și legalizat in limba albaneză, anexa nouă care trebuie sa o scoți din comuna unde te-ai născut pe care trebuie să o scoți personal unde scrie că nu ești căsătorită la rândul ei trebuie tradusă și legalizată și buletinul de identitate. După ce vi se eliberează certificatul de căsătorie albanez va trebui să îl duceți la ambasada României din tirana pentru al înregistra, iar după puteți pleca în Romania cu acest certificat, nu faceți greșeala mea de a depune în Albania pentru viza de reîntregire a familiei că va fi inutil cum a fost și pentru mine . Dacă ai vreo întrebare îți voi răspunde cu plăcere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu persoana albaneza Tatiana Ichim Tatiana Ichim Pentru a ma casatori eu cetateanca al Rom cu cetatean al Abaniei. integistrarea casatorie va fi jn Albania de ce acte am nevoie el mi-a zis ca am nevoie de. ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie în albania pellumgeo pellumgeo Bună seara! Aș vrea să știu, dacă este posibil, de ce acte am nevoie pentru a mă putea căsători cu un cetățean albanez în Albania. ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)