Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa-mi mute subiectul la locul potrivit.
Mama este plecata in Spania si ca sa-i pot plati in avans niste credite la banca (aici in Romania) imi trebuie aceasta procura. Ea este de acord dar nu stiu ce trebuie sa fac pentru asta. Stiu ca include un notar dar ... mai departe nu stiu.
Mama sa mearga la un notar public in Spania, sa solicite acea procura dar sa fie concisa in acel mandat de reprezentare, si s-o trimita in tara! Dupa primirea acelei procuri mergeti la un birou de traduceri pentrru a fi tradusa in limba romana, legalizati traducerea si atunci nu mai este niciun imopediment in a plati ratele la banca in contul mamei!
Problema pusa nu era plata ratelor, care nu cred ca ar constitui o problema.
Dar pentru a plati in avans un credit al altcuiva, mi se pare logic ca iti trebuie o procura, pentru ca in aceasat situatie se incheie un document, un act aditional probabil, la contractul de imprumut initial.
Procura poate fi facuta la un notar public din Spania prin care isi mandateaza fiul sa-i reprezinte interesele in Romania cu tertii. O trimite in tara unde va fi tradusa in limba romana, legalizata si problema este rezolvata din acest punct de vedere.
Procura spania
meteorarlg
Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)