avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tatal meu lucreaza de 12 ani in strainatate. De curand ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tatal meu lucreaza de 12 ani in strainatate. De curand a avut ...

Tatal meu lucreaza de 12 ani in strainatate. De curand a avut nevoie sa isi faca un card la banca in tara si a cerut o copie dupa contractul de munca de la angajator. I s-a dat o foaie care nu are nicio semnatura si sunt scrise lucruri vagi in spaniola, pe care le-am tradus cu ajutorul cuiva. Nu scrie salariu, concediu...Eu am ajuns la concluzia ca in tot acest timp el a lucrat fara carte de munca. Tatal meu nu are atat de multa carte, el nu a intrebat drepturile lui, de la seful, care este tot roman. De curand am inceput sa ma interesez si nu stiu ce as putea face pentru ca nu vreau sa ramana lucrurile asa. El mi-a mai spus si ca a fost pus sa semneze pe o coala alba si sa ii trimita poza sefului la un moment dat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 8 August 2022
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati sprijin la:
Cristina FLOREA
Ataşat pe probleme de muncă şi sociale în Regatul Spaniei
Ministerul Muncii și Solidarității Sociale
Ambasada României în Regatul Spaniei
Avda. Alfonso XIII, 157 - 28016 – Madrid
Tel: + 34 913 507 356
Email: madrid.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca aninandros aninandros Buna ziua,sunt rezident in spania si as vrea sa stiu daca vechimea din Ro imi este recunoscuta in spania,mentionez ca anii lucrati in ro ii am toti pe ... (vezi toată discuția)
Bună! Știe cineva cum pot afla dacă o persoana din românia ... Gabriela mka Gabriela mka Bună! Știe cineva cum pot afla dacă o persoana din România lucrează în Spania cu acte? Și unde anume... (vezi toată discuția)
Pensie internationala (romania si spania) CorinaTM CorinaTM Buna ziua! Mama mea in varsta de 64 de ani a lucrat la CAP 8 ani (acest numar a reiesit in urma unor calcule facute de o doamna de la Casa de pensii Timis), ... (vezi toată discuția)