avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

Buna ziua,sunt rezident in spania si as vrea sa stiu daca vechimea din Ro imi este recunoscuta in spania,mentionez ca anii lucrati in ro ii am toti pe carnetul de munca,cum ar trebui sa procedez¿multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 16 Iulie 2018
Ar trebui sa verificati in legislatia spaniola sau sa solicitati sprijin Atasatului pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei Romaniei in Spania

Dna. Consilier Cristina FLOREA
Ataşat de Muncă
E-mail: madrid.social@mae.ro
tel: +34 913507356

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună! Știe cineva cum pot afla dacă o persoana din românia ... Gabriela mka Gabriela mka Bună! Știe cineva cum pot afla dacă o persoana din România lucrează în Spania cu acte? Și unde anume... (vezi toată discuția)
Pensie internationala (romania si spania) CorinaTM CorinaTM Buna ziua! Mama mea in varsta de 64 de ani a lucrat la CAP 8 ani (acest numar a reiesit in urma unor calcule facute de o doamna de la Casa de pensii Timis), ... (vezi toată discuția)
Tatal meu lucreaza de 12 ani in strainatate. de curand a avut ... Madalina2022 Madalina2022 Tatal meu lucreaza de 12 ani in strainatate. De curand a avut nevoie sa isi faca un card la banca in tara si a cerut o copie dupa contractul de munca de la ... (vezi toată discuția)