avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Cum putem deschide un cont curent la banca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Cum putem deschide un cont curent la banca unde sa ...

Bună ziua
Cum putem deschide un cont curent la banca unde sa se poată livra pensia unei batrine imobilizata la pat, în loc sa o primească numerar? Va fi de ajuns o procura? Batrina va merge la un cămin de batrini și de aceea este nevoie ca pensia sa între pe un cont în loc de numerar.
Cu stima
Andra
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 11 Februarie 2021
Da, se poate deschide cont la banca in baza unei procuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ca sa facă o batrina care nu se poată deplasa o ... Andra76 Andra76 Bună ziua Ca sa facă o batrina care nu se poată deplasa o procura pt bancă trebuie cumva o dovada de la medic ca nu suferă de Alzeimer. Batrina are ... (vezi toată discuția)
Pensiile neridicate de titular, în caz de deces al acestuia anca_luc anca_luc Buna ziua, Imi puteti spune,va rog ,ce se intampla cu pensiile neridicate de titular in caz de deces al acestuia? Este vorba de pensia de limita de varsta a ... (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia ... prettydaniola prettydaniola Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia pt ca nu a putut semna documentele de actualizare a datelor. Are 86 ani si probleme grave de ... (vezi toată discuția)