avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament

Cumparatorul unui apartament solicita de la proprietarul apartamentului in vanzare un document prin care se obliga sa-i plateasca un avans din valoarea apartamentului in discutie. Sustine ca are nevoie de un asemenea docuemnt ptr. a obtine un creditn de la banca ptr. cumparare apartament.
Este corecta si legala o asemenea cerere. Daca da, cum trebuie procedat in continuare.
Cred ca va referiti la antecontractul de vanzare cumparare. Da, dupa ce ati stabilit toate detaliile vanzarii, incheiati un antecontract de vanzare cumparare pe care cumparatorul il depune la banca pentru obtinerea creditului. Dupa ce banca aproba cererea de credit, se va incheia contractul de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cumpara o casa evaluata la un pret mai mare alinaerik alinaerik Pot cumpara un apartament evaluat la un pret mai mare dar dupa ce am discutat cu vanzatorul o lasa la un pret mai mic?Pot depune acte la prima casa si sa ... (vezi toată discuția)
Expirare termen antecontract vanzare apartament alice.elena60 alice.elena60 Buna ziua. In calitate de vanzator am facut in urma cu aproape 2 luni un antecontract de vanzare a apartamentului meu( am primit si avans ) in care se ... (vezi toată discuția)
Detalii contract "prima casa" starcopit starcopit Buna ziua! Doresc sa achizitionez un apartament prin programul \"Prima casa\". Solicit amabilitatea celor care vor dori sa-mi sugereze un raspuns la cateva ... (vezi toată discuția)