avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de locatari ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de locatari ANL

Buna ziua, locuiesc intr un bloc ANL cu chirie si as vrea sa stiu daca am putea noi ca scara (6 familii) sa ne retragem de la asociatia de locatari avand in vedere urmatoarele?:
- fiecare familie are incheiat contract cu furnizorii de utilitati: gaz (avem fiecare centrale de apartament) , electricitate, apa-canal, salubritate.
-datorita presedintelui de asociatie care nu a facut toate demerdurile pentru a incheia un contract cu eon electrica pentru contorul de pe casa scarii , asociatia a fost amendata de eon si ni s a sistat si furnizarea de energie .... oricum noi nu mai avem nevoie de contor pt ca am tras fiecare cate un bec in dreptul usii.
-daca totusi nu putem renunta la contor eu sunt dispus la il iau in administrare.
-renuntam la femeia de servici si la toate celelalte "servicii" oferite de asociatia de locatari.
Si inca o intrebare ...asociatia de locatari poate pune penalizari la penalizarile de la facturile emise de eon electrica?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:19, 8 Iunie 2010
Legal ,nu puteti sa va retrageti de la asociatia de locatari,avand in vedere ca aceasta are responsabilitatea gestionarii si administrarii partilor comune constructii/instalatii
Referitor la suspiciunea de aplicarea de penalizari la penalizari,aveti dreptul sa solicitati presedintelui de asociatie ,sa va lamureasca situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! vreau sa adresez o intrebare la o situatie de care ... biluta77 biluta77 Buna seara ! vreau sa adresez o intrebare la o situatie de care nu ne-am lovit pana acum. Avem o scara de bloc cu 12 apartamente. Intra teava principala de ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asociatia de proprietari si asociatia de locatari(chiriasi)? MCA2014 MCA2014 Ca si chiriasi ai unui bloc ANL nu putem infiinta o asociatie de proprietari pe care sa se factureze apa, gazul de la centrala termica comuna, lumina de pe ... (vezi toată discuția)
Problema cu lumina de pe scara, va rog sugestii ellena ellena Locuiesc intr-un bloc cu scara neiluminata natural, si de aceea pe fiecare palier exista in permanenta un bec aprins, mai putin la ultimul etaj unde este ... (vezi toată discuția)