Am avut un imprumut la BCR de 4000RON. Am achitat timp de un an si jumatate la zi ratele, dupa care nu am achitat timp de 8 luni.Am primit acasa un plic ca nu mai figurez la BCR, preluand contractul meu o firma de recuperare CREDITEXPRESS.Acestia m-au obligat sa platesc intreaga suma de 3500RON, pe care eu timp de 11 luni nu am achitat nimic neavand asa suma deodata de unde sa fac rost.Astazi m-au instiintat prin telefon ca au inaintat dosarul meu catre Instanta.Ce-mi poate face? casa parintilor mei este data fiicei mele, dar nu am avut giranti si nu am girat cu nimic acest imprumut? Ce-mi poate face Instanta? Sfatuiti-0ma ce sa fac? Actualmente muncesc.
puteti solicita, in instanta, esalonarea platii sumei restante si a dobinzii aferente imprumutului contractat. in cazul dv. poate fi instituita o poprire pe salariu.
Neplata ratei la banca
jean59
O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)