avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog sa -mi dati un sfat.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog sa -mi dati un sfat.

Am avut un imprumut la BCR de 4000RON. Am achitat timp de un an si jumatate la zi ratele, dupa care nu am achitat timp de 8 luni.Am primit acasa un plic ca nu mai figurez la BCR, preluand contractul meu o firma de recuperare CREDITEXPRESS.Acestia m-au obligat sa platesc intreaga suma de 3500RON, pe care eu timp de 11 luni nu am achitat nimic neavand asa suma deodata de unde sa fac rost.Astazi m-au instiintat prin telefon ca au inaintat dosarul meu catre Instanta.Ce-mi poate face? casa parintilor mei este data fiicei mele, dar nu am avut giranti si nu am girat cu nimic acest imprumut? Ce-mi poate face Instanta? Sfatuiti-0ma ce sa fac? Actualmente muncesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 13:15, 8 Iunie 2010
puteti solicita, in instanta, esalonarea platii sumei restante si a dobinzii aferente imprumutului contractat. in cazul dv. poate fi instituita o poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular? florinmarginean florinmarginean Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, ... (vezi toată discuția)
Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unui imprumut car neachitat camda camda buna seara. un car obtine execuatrea silita pentru un contract de imprumut neachitat la timp. executorul judecatoresc s-a indreptat asupra girantului. ... (vezi toată discuția)