avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita in cazul unui imprumut car neachitat
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita in cazul unui imprumut car neachitat

buna seara.
un car obtine execuatrea silita pentru un contract de imprumut neachitat la timp. executorul judecatoresc s-a indreptat asupra girantului. girantul nu poate achita integral suma, drept pentru care, in baza unei intelegeri cu car-ul, face plati esalonate lunare, pina la stingerea sumei din hotarirea judecatoareasca.
dupa achitarea integrala a sumei din hotarirea judecatoreasca contabilul de la car solicita plata unei sume suplimentare, care ar reprezenta dobinda/ penalitate la zi, amenintind cu declansarea unei noi proceduri de executare silita.
as vrea sa stiu daca este corecta solicitarea celui de la car.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:11, 28 Februarie 2013
pai este daca aveti in contarct ca imprumutul e dat cu dobanda si se platesc penalitati pt neplat ala timp.
Girantul nu cu CAR-ul trebuie sa se certe , ci sa se indrepte impotriva celui pe care l-a girat.
prinde orbul, scoat-i ochii!!!!
asta inseamna ca platesc pina la adinci batrineti?
Pana terminati de platit.
dosarul de executare silita este din 9 martie 2010.
suma ceruta acolo am lichidat-o azi.
ma pot lega de un termen de prescriptie?
Nu se pune problema de prescriptie in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patanii si probleme ca girant kreekree kreekree in 2008 am girat un coleg de servici la CAR ptr o suma de 8000 ron ptr 36 luni impreuna cu un al doilea girant intre timp colegul nu a mai platit (desi a ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Executare silita IonD IonD Buna ziua, Va solicit ajutorul privind urmatoarea speta: Suntem 4 giranti la un Contract de imprumut prin C.A.R., pentru un pensionar. ... (vezi toată discuția)