avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Costuri divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Costuri divort

Buna ziua,

Ma intereseaza la ce costuri se ridica un divort, avand in vedere ca avem o fetita de 6 ani, fara partaj.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:58, 8 Iunie 2010
-------39 lei taxa judiciara de timbru,0,30 lei timbru judiciar
-------- si onorariu de avocat ;
Si onorariul avocatului la ce pret se ridica? Aproximativ, ca banuiesc ca difera de la caz la caz...
intre 1000-1500 lei depinde de gradul de dificultate si de notorietatea avocatului;
aveti posibilitatea de a negocia;
buna ziua .
fiecare avocat are propriile onorarii .
Vreau sa mentionez ca tatal doreste copilul in instanta si eu nu sunt de acord si cum pot dovedi in instanta ca are probleme psihice?

Alte discuții în legătură

Costuri actiune in justitie pt partaj succesoral flori9 flori9 As dori sa stiu cam cat ar costa o actiune in justitie pt partajul succesoral si cine trebuie sa suporte cheltuielile in cazul in care sunt doar doua persoane ... (vezi toată discuția)
Divort mica-mihaela mica-mihaela Va rog frumos sa-mi comunicati ce ar trebui sa stiu in cazul in care doresc sa divortez. Nu este cazul partajului, dar exista un copil minor. Sunt procese ... (vezi toată discuția)
Divort kris77 kris77 Buna ziua In primul rand LA MULTI ANI!, am o intrebare, se poate divorta la notar conform legii 202/2010 pe cale amiabila daca sunt 2 copii minori si nu este ... (vezi toată discuția)