avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare fara acordul asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare fara acordul asociatiei

Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si am o problema cu unii datornici care se debranseaza in vederea montarii de centrale termice fara a solicita acordul asociatiei.
OG73/2002 la art 32 spune ca o prima conditie a debransarii este obtinerea avizului asociatiei. Nu gasesc ce le pot face daca nu vin sa obtina acest aviz intrucat sunt deja debransati.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: bagheras , utilizator 20:32, 8 Iunie 2010
Mergeti la furnizorul de agent termic si sesizati aceasta problema. El, furnizorul, trebuie sa va refaca SET-ul scarilor unde s-au deconectat acei proprietari.

In mod normal contractele individuale cu furnizorul de gaze se face dupa ce s-au obtinut avizele de la asociatie si avizul de deconectare de la furnizorul de agent termic. Dar poate ei au gasit o "scurtatura"..... Ce sa te mai miri?!
In privinta furnizorului n-am nimic de asteptat. Suntem contorizati si incaseaza ce set ii dam noi.
O sa-i pastrez in set pe astia sa plateasca si caldura de la CET si gaze de la centrala lor.
Ii consider ca fiind inca bransati.
Vroiam sa stiu daca sunt si pedepse pentru cei care fac de capul lor. Eu ii spun ca avea nevoie de avizul meu si el imi spune "si daca nu-l am ce-mi faci "?X-(
Multumesc oricum pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectare ilegala cet utilizatorx utilizatorx Buna ziua! O asociatie proprietari, e vorba de 10 apartamente din care 6 ( pe hartia de la EoN Gaz zice ca e vorba de 2/3 dintre proprietari doar) vor ... (vezi toată discuția)
Debransare caldura in timpul sezonului rece cavallis cavallis Sunt presedinte de asoc.prop si am o problema ridicata de un proprietar bransat. -el munceste in strainatate, la inceput de ianuarie2014 a revenit in tara-ap ... (vezi toată discuția)
Lege - debransare sistem centralizat acvn acvn In legea 325/2006 art. 30 si Ordinul 91/2007 art. 246 este stabilita clar procedura de debransare! - acordul vecinilor atat pe orizontala cat si pe ... (vezi toată discuția)