avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... legea bonelor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

legea bonelor

Buna ziua
Sunt o tanara mamica - cu o fetita de un an si 3 luni , iar din noimbrie anul trecut am fost nevoita sa reincep lucrul .Pana acum fetita a stat cu mama si tatal meu acasa amandoi fiind pensionari insa din cauza unor probleme nu se va mai intampla acest lucru din toamna.
M-am interesat peste tot si inca nu sunt incantata de varianta creselor - cele private costa enorm iar cele de stat nu au locuri, iar o bona nu imi permit.
Asa am ajuns la concluzia ca mai bine incerc - legal- sa-mi fac un pfa si sa am grija pe langa copilul meu inca unul sau maxim doi acasa.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Stiti cumva ce aprobari am nevoie?
2. S-a aprobat sau nu legea bonelor?
3. Oare e nevoie sa ma declar si sa indeplinesc toate conditiile unei gradinite private ( acolo stiu ca investitia initiala este o suma enorma) ?

Va multumesc mult pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor dtamaria dtamaria buna ziua, Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca. Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la cresa de stat raceala adrian mircea raceala adrian mircea Buna ziua.Vin cu citeva intrebari pe care probabil le- a mai pus multa lume: -Ce alternative are o mamica ce doreste sa-si inscrie copilul la o cresa de ... (vezi toată discuția)
Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)