avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... inscrierea la cresa de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

inscrierea la cresa de stat

Buna ziua.Vin cu citeva intrebari pe care probabil le- a mai pus multa lume:
-Ce alternative are o mamica ce doreste sa-si inscrie copilul la o cresa de stat dar este refuzata pe motiv ca nu mai sunt locuri?
-Exista posibiltatea de a mai beneficia inca un an de concediu maternal?
-Statul vine in ajutorul mamicilor in vreun fel?
Mentionez ca mamica(sotia mea) termina concediul pentru crestere copil si in mod normal trebuie sa reincepa serviciul.O solutie la intrebarea mea ar fi sa angajam o bona dar din pacate situatia financiara nu ne permite acest lucru.
Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra si va multumesc anticipat pentru ele.
Cel mai recent răspuns: raceala adrian mircea , utilizator 10:14, 22 Iunie 2012
1. Alternativa sa cautati alta cresa, inscrierile se fac la inceput de an.
2. Doar pt ca nu ati gasit loc liber, nu poate beneficia de concediu maternal in afara celor doi ani aprobati prin lege. Pana gaseste o solutie pt copil, poate lua concediu medical , discutati cu medicul de familie.
3. Sincer nu cred ca este cazul sa v-a raspunda cineva la aceasta intrebare, deja stiti raspunsul dvs. Dumnezeu sa va ajute sa gasiti o solutie buna pt copilul dvs.
mutumesc de raspuns
cu respect Adrian Mircea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pe perioada sarcinii nana82 nana82 Buna seara, Sunt o viitoare mamica in a 9-a saptamana de sarcina, as dori sa stiu cand mi-as putea lua concediu si cat as pierde la salariu? Va dau un exemplu ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal 09 imediat dupa cic fara plata mami3tobe mami3tobe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am doi copii, unul are 6 si celalalt un an si 4 luni. Pentru cel mic am intarat in CIC pentru un an, dar pentru ... (vezi toată discuția)
Risc maternal alina... alina... Buna ziua!!! Am nevoie de un raspuns la intrebarile mele! De cateva luni de zile imi caut un loc de munca insa e foarte greu sa reusesc. Am intrerupere pe ... (vezi toată discuția)