avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu pe perioada sarcinii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu pe perioada sarcinii

Buna seara,
Sunt o viitoare mamica in a 9-a saptamana de sarcina, as dori sa stiu cand mi-as putea lua concediu si cat as pierde la salariu? Va dau un exemplu daca salariu brut este de 1200 RON si netul de 1000 RON, la concediul medical este platit 85% din net (din cate stiu eu) ar fi 850 RON, la concediu de risc maternal este 100%, iar la concediu prenatal tot 85%, atunci la indemnizatia de crestere cum se i-a in calcul venitul, daca as avea si concediu medical inaintea nasterii? Intreb toate acestea pentru ca nu as vrea sa pierd la indemnizatie pt crestere a copilului si sa stiu cum sa procedez pentru ca la personal (la serviciu) nu am cu cine discuta pentru ca este in afara subiectului, asa ca ma simt eu nevoia a ma informa pentru a transmite mai departe informatia.

Va multumesc anticipat!
Astept cu nerabdare raspuns

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil ionelachirvase ionelachirvase buna ziua cine ma poate ajuta cu un calcul pt care o sa fie indemnizatie de crestere a copilului daca acesta se va naste in 01.09.15 iar salariul mediu din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 2015 si calcul concediu post si prenatal claudiu_23 claudiu_23 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu o dilema in legatura cu calculul indemnizatie de crestere copil cat si calculul salariului acordat ... (vezi toată discuția)