avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plati externe cash
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plati externe cash

A - firma UK , intre A si B relatii de grup
B - beneficiar RO (SRL)
C - prestator UK

B cumpara documentatie de la C pentru demararea unui proiect. C livreaza documentatia in RO. Factura emisa de C = 24.000 EUR

A plateste factura emisa de C in numele lui B cash la momentul predarii documentatiei in RO.

B primeste un control in RO :O , ce documente trebuie sa am pregatite ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: wannabe , utilizator 09:56, 14 Iunie 2010
nimeni nu stie ? nu s-a lovit nimeni de situatia asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara de marfa din italia cu marfa ramasa in custodie in italia Radulescu Vasile Radulescu Vasile Buna ziua, Am urmatoarea speta si solicit un punct de vedere : (Toate societatile de mai jos sunt platitoare de TVA si sumele aferente facturilor sunt ... (vezi toată discuția)
Plata tva in cazul facturilor incasate cu numerar busu_nicoleta busu_nicoleta Ex: La emiterea unei facturi cu scadenta 45 zile care se incaseaza partial cu cash in 2 transe, cand platesc TVA? (vezi toată discuția)
Corectare numar factura pfa hyutt hyutt Buna, Sunt PFA (prestez servicii) si as dori sa stiu daca este legal sa corectez cu pixul numarul unei facturi emise catre un client (SRL). Intentionez ... (vezi toată discuția)