avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Campion la preluari societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Campion la preluari societati

Afacerea preluării firmelor cu probleme financiare şi plasarea acestora “în cârca” unor “boschetari” prosperă, în ciuda ameninţărilor lansate de Executiv, care susţine că va stopa aceaste tranzacţii (legale).

Un exemplu al extinderii acestui fenomen este “investitorul anului 2009″, pe numele lui Daniel-Nicolae Cercel, personaj prezentat de ANTITEPARI.ro în decembrie 2009, atunci când avea în portofoliu 202 firme, la 77 dintre acestea figurând şi ca administrator.

Deşi au trecut numai 5 luni de la publicarea articolului respectiv, Daniel-Nicolae Cercel (născut la data de 7 martie 1989) a reuşit să mai achiziţioneze peste o sută de firme, astfel că la ora actuală figurează ca asociat la 311 societăţi comerciale din întreaga ţară, la 169 având şi calitatea de administrator. Cele mai multe din aceste firme au sediul social în Bucureşti, unele fiind mutate în Capitală în urma tranzacţiilor efectuate, în timp ce altele au fost transferate din Bucureşti în alte judeţe ale ţării, în unele cazuri fiind schimbate şi numele firmelor.

Am gasit asta pe un site (financiarul)

Intrebare mea este ? cum este posibil asa ceva ?pai inseamna ca omul ala din toate tranzactiile alea traieste pe picior mare fara a-l trage nimeni la raspundere singurul lucuru care l-ar putea afecta candva fiind faptul ca nu poate avea bunuri de niciun fel pe numele sau ....
Cum asa ?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 22:05, 9 Iunie 2010
Daca executivul nu a putut sa stopeze acest fenomen inseamna ca legea nu a fost bine gandita.
Deci in romania se poate trai din asa ceva si inca bine...
Daca e asa inseamna ca de asta am ajuns aici...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
Claudiu.Grasu, utilizator
Claudiu.Grasu a scris:

Deci in romania se poate trai din asa ceva si inca bine...
Daca e asa inseamna ca de asta am ajuns aici...



Voi ce spuneti ? e normal deci chiar sunt uimit ... sau... sa nu fiu ?
Sigur, in comisia juridica cat si in parlament sunt persoane, in marea majoritate a lor, incompetenti. Ei fac propuneri de legi si dau avize favorabile legilor care le sunt lor benefice si nu pentru a contracara astfel de practici daunatoare statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intenta un proces împotriva unui asociat al unei firme de brokeraj doar pe baza conversațiilor facebook? johnny28xh johnny28xh (Timp de parcurs - 10 minute) Cuprins: Expunere Partea I: (furtul legal) Partea II ( informatii din interior) Partea III (descoperirea planului lor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca angelamanuela angelamanuela in 2006 eu cu sotul ,am facut un imprumut in banca,am fost corecti,ne-am achitat la timp ratele,in 2008 primeste acasa un card cu o suma pe ea ,si alt cont in ... (vezi toată discuția)
Grila notar ombladoon ombladoon Buna ziua, As dori sa aflu suma impozitul ce trebuie platit (aproximativ) pentru o donatie(sau act de vanzare cumparare) a unui apartament de 2 camere in ... (vezi toată discuția)