avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CEDO - drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CEDO - drept de proprietate

stie cineva ce a facut azi 8 iunie 2010 agentul guvernamental la Cedo ?
intrebarea are in vedere masurile legislative pe care trebuia sa le prezinte Romania in materia caselor nationalizate.
eu "am auzit" ca se prevede reducerea despagubirilor in echivalent, respectiv plafonarea acestora.
cunoaste cineva alte amanunte ?
multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
cassy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Proprietar nationalizat , utilizator 14:27, 13 Octombrie 2010
ati inteles gresit.. e adevarat ca este imputernicit sa propuna cuantumuri de despagubiri mai mici dar CEDO nu prea se orienteaza dupa acele propuneri
nu am spus ca Cedo se orienteaza dupa acele propuneri....eu vreau sa verific informatia, respectiv daca este adevarat ca azi la Cedo agentul guvernamental, in masurile legislative propuse, a prevazut cu adevarat plafonarea despagubirilor.
mai concret ...cu ce masuri legislative s-a prezentat azi Statul Roman in fata CEDO?
multumesc pentru interesul acordat subiectului si pentru raspuns.
Accesati linkul de mai jos si veti putea urmari inregistrarea video a audierii de ieri...aveti rabdare, inregistrarea dureaza 2h15min.

[ link extern ] /
Decizia Curtii va fi comunicata ulterior
multumesc mult pt link

Alte discuții în legătură

Hotarea cedo in cazurile pilot impotriva romaniei - art. 1 protocol 1 conventie Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Anunt pe aceasta cale, in premiera, ca [b]pe 12 Octombrie, CEDO va publica hotararea in cazurile pilot impotriva Romaniei privind nerespectarea Art. 1 din ... (vezi toată discuția)
Condamnare cedo, procedura pentru a primi banii maxxxubr maxxxubr Buna ziua. Cedo a pronuntat o hotarare prin care a condamnat statul roman sa ma despagubeasca. Care este procedura pentru a primi banii? (vezi toată discuția)
Despagubiri de la cedo vaymoka vaymoka in luna decembrie a anului trecut am fost de acord sa primesc de la statul roman o despagubire de 3000e pt ca nu au respectat conditiile de detentie de la ... (vezi toată discuția)