avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CEDO - drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CEDO - drept de proprietate

stie cineva ce a facut azi 8 iunie 2010 agentul guvernamental la Cedo ?
intrebarea are in vedere masurile legislative pe care trebuia sa le prezinte Romania in materia caselor nationalizate.
eu "am auzit" ca se prevede reducerea despagubirilor in echivalent, respectiv plafonarea acestora.
cunoaste cineva alte amanunte ?
multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
cassy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Proprietar nationalizat , utilizator 14:27, 13 Octombrie 2010
Cu placere:)
Conform articolului de ieri din Gandul, CEDO va emite sentinta in cursul lunii septembrie.
[ link extern ]

Felicitari Dlui Prof.univ.dr. Corneliu-Liviu Popescu pt. pledoaria sa exceptionala
intr-o franceza perfecta =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
tot respectul ! acum cateva minute am terminat si eu "audierea" link-ului.
sunt de aceeasi parare.
multumesc inca o data pt informatii...eu am fost prea lenesa si nu am cautat direct la sursa. mea culpa!
A aflat cineva daca CEDO a emis deja o decizie?

Proprietar nationalizat a scris:

Conform articolului de ieri din Gandul, CEDO va emite sentinta in cursul lunii septembrie.
[ link extern ]

Felicitari Dlui Prof.univ.dr. Corneliu-Liviu Popescu pt. pledoaria sa exceptionala
victorie=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

www.avocatnet.ro/content/art...

Statul Roman va fi obligat sa abroge legea 112/1995 si legea voiculescu.

Pacat ca termenul initial prevazut de 12 luni a fost prelungit la 18 luni...

A aflat cineva daca CEDO a emis deja o decizie?

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarea cedo in cazurile pilot impotriva romaniei - art. 1 protocol 1 conventie Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Anunt pe aceasta cale, in premiera, ca [b]pe 12 Octombrie, CEDO va publica hotararea in cazurile pilot impotriva Romaniei privind nerespectarea Art. 1 din ... (vezi toată discuția)
Condamnare cedo, procedura pentru a primi banii maxxxubr maxxxubr Buna ziua. Cedo a pronuntat o hotarare prin care a condamnat statul roman sa ma despagubeasca. Care este procedura pentru a primi banii? (vezi toată discuția)
Despagubiri de la cedo vaymoka vaymoka in luna decembrie a anului trecut am fost de acord sa primesc de la statul roman o despagubire de 3000e pt ca nu au respectat conditiile de detentie de la ... (vezi toată discuția)