avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare CEDO, procedura pentru a primi banii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare CEDO, procedura pentru a primi banii

Buna ziua. Cedo a pronuntat o hotarare prin care a condamnat statul roman sa ma despagubeasca. Care este procedura pentru a primi banii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 1 August 2018
Implementarea hotărârilor CEDO se face printr-o anumita procedură , de către Agentul guvernamental pentru CEDO (aflat în subordinea MAE), care elaborează un plan de acțiune cu măsurile pentru executarea fiecărei hotărâri CEDO în parte, pe care îl prezintă Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei, care supervizează executarea hotărârilor.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri de la cedo vaymoka vaymoka in luna decembrie a anului trecut am fost de acord sa primesc de la statul roman o despagubire de 3000e pt ca nu au respectat conditiile de detentie de la ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de plata hotararilor judecatoresti. mmaarriiuuss1986 mmaarriiuuss1986 imi cer scuze daca am gresit sectiunea, dar doresc sa stiu daca mult discutata plata a hotararilor judecatoresti din 2014 va acoperi si hotararile de pe rolul ... (vezi toată discuția)
O cerere declarata admisa de cedo, consecinte? sam bam sam bam in cazul declararii admise a unei cereri la CEDO pe art 3,6,8, consecintele hotararii atacate isi fac efectul si astazi, persoana fiind condamnata la o ... (vezi toată discuția)