cammelyu a scris:
nimeni nu cumpara nimic iar preturile oricum au scazut. oare banca imi va lua amandoua casele sau doar pe cea pe care exista ipoteca
Pai asa se poate merge si mai departe, nu numai vanzare case si poprire pe venituri. Daca suma tot nu ajunge, va trebui sa mai vindeti si sa tot vindeti din bunuri (daca aveti ce) ca sa dati banii inapoi bancii...
Ciudata situatie... "creanta" bancii nu numai ca se mentine (principalul), dar mai si creste si tot creste (dobanzi, penalitati si ce se mai inventeaza) in valoare nominala , in timp ce dvs trebuie sa sacrificati bunuri reale tot mai multe si mai multe (pt ca le scade pretu' pe piata) ca sa acoperiti "creanta" bancii...ar rezulta ca o parte din contract (banca) castiga in orice situatie, iar cealalta (imprumutatul) se nenoroceste in orice situatie... :rolleyes:
"ca multi altii am facut si eu prostia de a lua un credit ipotecar"- n-a fost deloc "prostie"... numai ca "intelegerea" initiala nu mai e deloc in echilibru si a devenit total dezavantajoasa partii imprumutate...