avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rutiera din 2007
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rutiera din 2007

Buna dimineata

ca un cetatean responsabil ce sunt , l am trimis pe tata sa verifice ce impozite mai am de platit la Administratia Financiara Sector 3 .... si m am trezit cu o amenda din 2007 ..... rutiera .... care a aparut in ultimele 2 saptamini .... e posibil asa ceva ? cit timp trebuie sa pastrez hartzoagele de la politie ???
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:41, 9 Iunie 2010
ca sa raspundem la intrebarea dvs.. minim 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare ilegala? marcop marcop Buna dimineta :) Azi dimineata am fost la administratia financiara ca sa platesc un impozit si mi s-a adus la cunostinta ca figurez cu o amenda rutiera pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie, titlu executoriu..insa la 2 din 5 am dovada ca sunt platite, la restul nu mai am chitanta, iar unele au si peste 10 ani! xyz_Liviu xyz_Liviu buna ziua! mi-a venit somatie ca as avea de plata 5 amenzi de circulatie. Am sunat la ei, le-am spus ca eu am platit dar au zis ca daca nu am chitanta nu au ... (vezi toată discuția)