avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Imi afecteaza pensia daca deschid o SC pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Imi afecteaza pensia daca deschid o SC pentru reciclare pet, hartie, sticla, fier?

doresc sa infiintez o societate pe acest profil in mediu rural unde locuiesc.sunt pensionara la limita de varsta lucrand peste 25 de ani in grupa I de munca.as dori sa aflu daca imi este afectata valoarea pensiei sau alt drept de pensionar de care beneficiez. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPAMARIA , utilizator 09:54, 10 Iunie 2010
Daca sunteti pensionata pentru limita de varsta puteti sa obtineti venituri din orice activitate, inclusiv in baza unui contract individual de munca, si sa cumulati aceste venituri cu pensia.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu corneliulian corneliulian In luna mai a.c., intrunesc conditiile iesirii la pensie, prin diminuarea varstei de pensionare cu sporul dat de anii lucrati in grupa I de munca. Pot lucra in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Emilia Tofan Emilia Tofan Am un angajat care doreste sa se pensioneze anticipat. Indeplineste conditiile de varsta si stagiu de cotizare asa cum sunt prevazute de legea 19/2000. ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu Sava Geta Sava Geta Buna ziua, sunt pensionata la limita de varsta si reangajata cu contract individual de munca la aceeasi institutie bugetara la care am lucrat. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)