avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Propunere restante penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Propunere restante penalizari

Comisia juridica a Camerei a intocmit raport favorabil unui proiect prin care datornicii la plata utilitatilor nu vor mai trebui sa plateasca penalitatile de intarziere cu conditia ca, intr-un an de la adoptarea legii, sa plateasca datoria de baza ce a generat penalitatile.
Deputatul PC Bogdan Ciuca a initiat un proiect de modificare a Legii privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, prin care cei care au venituri medii pe familie de sub 1000 de lei, daca isi platesc datoria cu titlul de baza in termen de un de zile de la aparitia si publicarea in Monitorul Oficial a actualei modificari legislative, vor fi scutiti de plata penalitatilor, cu conditia sa-si plateasca integral datoria cu titlu de baza. Propunerea a trecut deja de plenul Senatului,
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 11:42, 9 Iunie 2010
Multumim pentru informare. Aceste masuri legislative ce se doresc a fi parte a unui proiect politic de ocrotire sociala a persoanelor defavorizate, nu reprezinta insa, decat picaturi in ocean, chiar daca inseamna mai mult decat nimic. Redresarea economica insa, ca actiune politico-economica cu urmari benefice si in plan social, presupune mult mai multe elemente concrete, dintre care, cele legislative au o deosebita importanta.
Numai bine!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
ContSters36411, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

24 ianuarie libera ContSters234593 ContSters234593 Buna ziua S-a publicat in monitorul oficial legea cu data de 24 ianuarie este zi libera?Presa tot asta anunta. multumesc (vezi toată discuția)
Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Proiect lege privind aprobarea oug 59/2010 giany_01 giany_01 a fost aprobata oug 59/2010 de catre camera deputatilor ? (vezi toată discuția)