avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune teren

Buna ziua
Doresc sa fac o succesiune la un teren de 5,75ha. Pe titlul de proprietate sunt trecuti 4 mostenitori din care 2 sunt decedati. Terenul se afla in judetul Vaslui; locul deceselor pentru cei doi este in Bucuresti. Unde trebuie facuta succesiunea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: iceflower , utilizator 13:50, 9 Iunie 2010
Buna ziua,
Competenta in cazul dezbaterii succesiunii o are notarul public din circumscriptia teritoriala a judecatoriei in care defunctul a avut ultimul domiciliu.
Zi buna!



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters134265 ContSters134265 Bunica si cei 5 mostenitori directi trecuti pe titlul de proprietate pentru un teren extravilan, au decedat. Doi mostenitori directi au avut ultimul ... (vezi toată discuția)
Succesiune costels costels deschiderea succesiunii se poate face la orice notar? se poate deschide succesiune in Bucuresti pt . ca proprietatea e in alt judet? (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala a notarului bukinst bukinst In situatia dezbaterii unei succesiuni, decedatul avand domiciliul intr-o localitate rurala aflata la egala distanta de 3 orase in care se gaseste un birou ... (vezi toată discuția)