avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită in cat timp se face o executare
Discuție deschisă în Executare silită

in cat timp se face o executare

tatal meu a depus sentinta de executare si cererea de executare impreuna cu contul!
intrebarea mea este in cat timp sunt obligati sa faca executarea?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:54, 9 Iunie 2010
Dupa intocmirea dosarului de executare, executorul judecatoresc trebuie sa solicite instantei de judecata incuviintarea, care, de la o juecatorie la alta variaza intre o saptamana si trei luni. Fara aceasta executorul nu poate intreprinde nicio forma de executare.
Dupa primirea incuviintarii, depinde de executor cat de repede se misca.
Un termen legal nu exista.
Legea nu stabileste un termen maxim in care trebuie facut un act de executare sau altul.
Dar pentru infiintarea unei popriri poate dura pana la 4 luni. Daca este o executare imibiliara atunci mai trebuie inca ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita seny2015 seny2015 Buna dimineata Intr-o executare silita, dupa vechiul cod de procedura civila, care este data savarsirii :data la care executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Poprire m_ariana m_ariana Buna ziua Am divortat de curand, iar in urma divortului fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere ptr 2 copii minori . A trecut o ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)