avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doresc sa stiu daca incadrarea pe care o am este buna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doresc sa stiu daca incadrarea pe care o am este buna

SUNT FUNCTIONAR PUBLIC LA IMPOZITE SI TAXE, PE FUNCTIA DE REFERENT ASISTENT CLASA III TREAPTA II CLASA II SI AM UN SALAR DE INCADRARE 766LEI .AM ABSOLVIT FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE SI M-AM INTORS DIN CONCEDIU DE CRESTERE A COPILULUI IN LUNA APRILIE 2010. DORESC SA STIU LA STUDILE PE CARE LE AM IN CE TREAPTA MA INCADREZ SI CE SALAR TREBUIESA AM.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:53, 9 Iunie 2010
salariul minim de incadrare pentru angajatii cu studii superioare este de 880 lei.
laris a scris:

salariul minim de incadrare pentru angajatii cu studii superioare este de 880 lei.

Imi pare rau, dar nu este adevarat. Legea 330/2009 spune ca in 2010 nu se aplica coeficientii, iar persoanele angajate cu cim/functionarii publici vor avea in 2010 salariul de baza din 2009 plus sporurile prevazute in Anexele in functie de care se face salarizarea.
Ontopic: daca nu ati sustinut examen de promovare in clasa, veti detine in continuare functia publica clasa III pe care ati fost numita inainte de plecarea in CIC.
Conform legii 330/2009, salariul dvs. va fi stabilit prin echivalare cu al unui fp avand aceeasi clasa, grad si treapta de salarizare, aflat in plata in decembrie 2009. Cum nu stiu ce sporuri s-au acordat colegiclor dvs, in dec. 2009, o sa va spun doar ca salariul de baza la care trebuiau sa se adauge aceste eventuale sporuri este de 636 RON. Cum dvs, spuneti ca aveti stabilit salariul de 766 RON, inseamna ca vi s-au inclus si anumite sporuri incuantum total de 130 ROn (banuiesc ca sporul de vechime, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul salariu dupa promovare sendysss sendysss Dupa promovarea in clasa din referent asistent, treapta de salarizare 2 ,in inspector , asistent, treapta de salarizare 2, am primit decizia primarului cu noul ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa marianna_is marianna_is Buna seara! Pentru un functionar public, referent III asistent tr 1, in urma absolvirii studiilor superioare de lunga durata, care va fi clasa superioara, ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)