avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ce conditii trebuiesc indeplinite pt depozit cafea
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ce conditii trebuiesc indeplinite pt depozit cafea

buna ziua,
ce conditii trebuiesc indeplinite pentru un depozit pt cafea prajita,trebuie sa aiba o anumita marime sau stiu eu altceva special,cand vin cei din comisia vamala sa verifice depozitul???multumesc anticipat!!!!

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru prajitul cafelei. MrRobertsCoffee MrRobertsCoffee Buna ziua. As avea si eu o intrebare si sper sa gasesc niste raspunsuri aici. Eu lucrez la o firma care vrea sa deschida un magazin care vinde cafea ... (vezi toată discuția)
Accize cafea ginnyy ginnyy Imi puteti confirma, va rog, ca acciza pe cafea este datorata doar de primul importator sau de producator. In cazul meu, daca cumpa cafea pt revanzare de la ... (vezi toată discuția)
Bar -fast food briana69 briana69 Buna. As dori sa deschid un cafe bar, dar sa pot servi si o portie de cartofi prajiti un gratar, minuturi. Nu stiu daca in romania se poate asa ceva impreuna, ... (vezi toată discuția)