avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bar -fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bar -fast food

Buna. As dori sa deschid un cafe bar, dar sa pot servi si o portie de cartofi prajiti un gratar, minuturi. Nu stiu daca in romania se poate asa ceva impreuna, sau trebuie ori bar ori fast food. Va rog daca sunteti in tema sa ma ajutati cu ceva răspunsuri sau sugestii. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 23:01, 11 Februarie 2015
Puteti sa seviti si minuturi dar sa aveti in actul constitutiv codul CAEN specific si va trebuie in plus si autorizatii speciale de la primarie,etc exact ca si pentru bar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Deschidere fast food vali_085 vali_085 Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food si nu stiu de unde sa incep. Cei de la primarie m-au trimis la Adm financiara si tot asa. Cine ma poate ajuta? (vezi toată discuția)