avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere fast food

Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food si nu stiu de unde sa incep. Cei de la primarie m-au trimis la Adm financiara si tot asa. Cine ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 21:53, 14 Februarie 2010
in primul rand trebuie sa va constituiti o societate comerciala cu obiect de activitate specific si apoi urmeaza celelalte...
societatea este dar are ca obiect de activitate constructii civile si industriale. Care sunt urmatoarele acte?
Autorizati obiectul de activitate prevazut in codul Caen pentru fast food. Daca nu-l aveti in actul constitutiv, il puteti introduce.
daca aveti un srl,mergeti la REGISTRUL COMERTULUI si cereti informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un srl pe produse copii se poate schimba pe fast-food rbtrbt rbtrbt Am un SRL deschis in 2008(imbracaminte,incaltaminte produse pt copii)suspendat pe 3 ani din 2010,as vrea sa deschid o shaormerie;ce as putea face: -se poate ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)