avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Buna ziua,
inrebarea mea este daca donatia nu este inregistrata la judecatorie , este valabila?
donatia a fost facuta in 1994 si inregistrata la judecatorie in 1997, dupa ce mama baiatului care a facut donatia a vindut apartamentul. pe 14 iunie 1994 a fost facuta donatia si pe 15 s-a vindut ap.iar dupa 2 ani din 14 iunie 1994 il invata pe baiat, ca el era minor sa-i faca procura si vinde ap. la alta familie in timp ce era vindut din 15 iunie altei doamne de la care a cumparat matusa mea. doamna care cumparase, cind a aflat a dat in judecata pe baiat ca el figura in acte si pe familia aceea care se si mutase in ap. s-a judecat 7 ani cu totii si a cistigat, iar contractul de vinzare dintre baiat si familia aceea s-a anulat si vezi doamne ca el revine cu donatia inapoi
donatia care nu fusese inregistrata la judecatorie, pentru ca la judecatorie s-ar fi aflat lucrul acesta si nu putea sa-l mai vinda si totusi doamna de la care a cumparat matusa mea cistiga procesul. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
lml, utilizator
Cel mai recent răspuns: lml , utilizator 16:18, 10 Iunie 2010
Daca a fost facuta la notar, e valabila.
Cum sa fie inregistrata la judecatorie?

Dati-ne mai multe detalii.
nu inteleg de ce trebuie sa fie inregistrata la judecatorie.

donatia se face la notariat.

si daca e facuta acolo este valabila.

Av. larisa Somfalean
concluzia este ca matusa mea a fost data in judecata de prima propietara cu toata familia ei si pe tot parcursul procesului matusa mea a avut castig si la sfarsit a castigat ex propietara.
Nu imi mai raspunde nimeni?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
lml, utilizator
lml a scris:

concluzia este ca matusa mea a fost data in judecata de prima propietara cu toata familia ei si pe tot parcursul procesului matusa mea a avut castig si la sfarsit a castigat ex propietara.
Nu imi mai raspunde nimeni?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara lml lml Buna ziua, Matusa mea a cumparat un ap acum cativa ani de la al 2-lea propietar si in 2007 primul propietar a chemat-o in judecata pt a-si revendica ap. ... (vezi toată discuția)
Act cu intretinere ContSters105892 ContSters105892 buna ziua,as avea doua intrebari,o matusa a mea mia facut mie si sotului meu un act vinzare cumparate cu intretinere ,dupa un timp am vindut casa accea si am ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in 1975 bunicul meu a decedat el a avut in propietate 1000.mp.intravilan el a avut 2 copii dupa 1991 sa restituit ... (vezi toată discuția)