Buna ziua,
inrebarea mea este daca donatia nu este inregistrata la judecatorie , este valabila?
donatia a fost facuta in 1994 si inregistrata la judecatorie in 1997, dupa ce mama baiatului care a facut donatia a vindut apartamentul. pe 14 iunie 1994 a fost facuta donatia si pe 15 s-a vindut ap.iar dupa 2 ani din 14 iunie 1994 il invata pe baiat, ca el era minor sa-i faca procura si vinde ap. la alta familie in timp ce era vindut din 15 iunie altei doamne de la care a cumparat matusa mea. doamna care cumparase, cind a aflat a dat in judecata pe baiat ca el figura in acte si pe familia aceea care se si mutase in ap. s-a judecat 7 ani cu totii si a cistigat, iar contractul de vinzare dintre baiat si familia aceea s-a anulat si vezi doamne ca el revine cu donatia inapoi
donatia care nu fusese inregistrata la judecatorie, pentru ca la judecatorie s-ar fi aflat lucrul acesta si nu putea sa-l mai vinda si totusi doamna de la care a cumparat matusa mea cistiga procesul. Multumesc
concluzia este ca matusa mea a fost data in judecata de prima propietara cu toata familia ei si pe tot parcursul procesului matusa mea a avut castig si la sfarsit a castigat ex propietara.
Nu imi mai raspunde nimeni?
concluzia este ca matusa mea a fost data in judecata de prima propietara cu toata familia ei si pe tot parcursul procesului matusa mea a avut castig si la sfarsit a castigat ex propietara.
Nu imi mai raspunde nimeni?
Revendicare imobiliara
lml
Buna ziua,
Matusa mea a cumparat un ap acum cativa ani de la al 2-lea propietar si in 2007 primul propietar a chemat-o in judecata pt a-si revendica ap. ... (vezi toată discuția)