avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobiliara

Buna ziua,
Matusa mea a cumparat un ap acum cativa ani de la al 2-lea propietar si in 2007 primul propietar a chemat-o in judecata pt a-si revendica ap. precizez ca primul propietar s-a judecat si cu al 2-lea care a si castigat , acum primul propietar a castigat ap matusii mele care il cumparase de la al 2 -lea propietar, prima data cand a fost vandut ap propietara avea donatie pt fiul e minor si ca sa-l poata vinde s-a trecut pe ea propietara dupa care iar a facut donatie( din cate am inteles, nu stiu f multe detalii) pana acum matusa mea a castigat de fiecare data si acum la sfarsit a castigat primul propietar. ce trebuie sa faca in continuare? nu mi se pare corect!!! va multumesc
Cel mai recent răspuns: lml , utilizator 15:13, 16 Iunie 2010
Banuiesc ca matusa dvs. a avut un avocat care s-o reprezinte in instanta si acesta va sti sa formuleze apel si sa-l motiveze.
Daca nu a avut avocat, cu toate actele in mana sa mearga de urgenta sa consulte unul (sa nu treaca termenul de apel).
Mult succes.
av.M.Hornea
am citit ca sentinta este irevocabila si ea zicea ca vrea sa mearga la curtea de apel
Atunci are doar cale contestatie in anulare, daca indeplineste conditiile cerute de lege.
daca este o hotarare irevocabila, matusa trebuie sa formuleze o actiune impotriva celei care i-a vandut apartamentul pentru recuperarea sumei platite. Consultati inainte un avocat care sa vada toate documentele pe care le aveti!
Va multumesc pt raspunsuri, ea inca nu a primit sentita acasa, a citit doar la condica si deja se pregateste pt contraatac. Va doresc numai bine

Alte discuții în legătură

Donatie lml lml Buna ziua, inrebarea mea este daca donatia nu este inregistrata la judecatorie , este valabila? donatia a fost facuta in 1994 si inregistrata la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vreau sa dezbat moștenirea de pe bunica de pe tata(menționez ... dorinarotaru23 dorinarotaru23 Buna ziua vreau sa dezbat moștenirea de pe bunica de pe tata(menționez toti copii bunicii sunt decedați noi fiind nepoti) bunica lea luat la fiecare copil ... (vezi toată discuția)
Coproprietar al unei apartament cocosioanalr cocosioanalr Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea sa ma ajutati cu urm.problema a unei cunostiinte: Deoarece dna a avut multe datorii personale in mare parte cauzate ... (vezi toată discuția)