avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... actele de germania au nume de societate iar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

actele de germania au nume de societate iar kaufertrag-ul (actul de vanzare-cumparare) nume de persoana fizica - auto

vreau sa cumpar o masina de la o pers fizica care a adus masina din germania,dar pe brif,ul mic sunt nume de societate iar contr de vanz cumparare are nume de pers fizica,mi se cer acte din spate cu istoricul proprietarilor la inmatriculare sau nu sunt probleme.deci repet; actele sunt din germania cu nume de firma pe ele,cel care a adus-o are contract cu o pers fizica din germania.intrebare e vreo problema sau nu la inmatricularii?.va multumesc
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 16:03, 10 Iunie 2010
La ce fel de contract va referiti ca ar exista intre conducatorul auto adus si proprietarul de drept al masinii ?
Normal nu ar fi nici o problema,banuiesc ca cel care vinde masina
a cumparat-o dintr-un parc auto,atunci pe contractul de vanzare cumparare este trecut propietarul parcului iar pe brief-uri(cel mic talonul si cel mare cartea masini)sunt trecuti propietarii care au avut acea masina,ne mai trebuiind ca propietarul parcului sa treaca masina pe numele lui deoarece acea masina este radiata din circulatie in germania.Daca e radiata acest lucru e trecut pe brief-ul mare eu zic ca nu e nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Pierdut briful masini vicentiub3st vicentiub3st am pierdut briful originalul mare si mic ce pot face mai am doar copii dupa ala mare si contractul ????#-o (vezi toată discuția)