avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pierdut briful masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pierdut briful masini

am pierdut briful originalul mare si mic ce pot face mai am doar copii dupa ala mare si contractul ????#-o
Cel mai recent răspuns: vicentiub3st , utilizator 20:07, 7 Martie 2009
masina nu e inscrisa aici de loc are numere de germania inca nu a fost radiate si vreu sa o inscriu aici in rom ce trebue sa fac ????
trebuie sa mergeti la RAR sa declarati. apoi tb sa dati un anunt in MO dupa care vi se poate elibera altul. problema este cu cel mare, cel mic se elibereaza mai usor. Bafta
da da msina e cumparata din germania .si mai am copii doar dupa briful mare
trebue sa ajung in germania sa fac altele ?
salut,masina din cate ai zis nu este radiata,nu ai ce sa faci decat sa duci masina in germania,la o expertiza T.u.V iti trebuie contract la ea asa zisul kaufertrag,masina in momentul pierderii actelor trebuie sa figureze cu tuv -ul valabil,numai proprietarul din briefuri o poate duce la capat sau daca ai o cunostiinta f f buna cu domiciliul in germania e de umblat nu gluma ,cunosc un caz asemanator ,respectivul a lasato balta deoerece nu era o masina f scumpa.cu respect dan

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)