avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pierdut briful mare si mic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pierdut briful mare si mic

am o problema am piedut briful mare si mic masina este de germania numerele sunt valabile de germania si vreau sa o inscriu aici si vreau sa stiu exact ce trebue sa fac sa recuperez actele mai am copii dupa briful mare le am si traduse in limba romana si legalizate copile si dupa kaufvertrag
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:17, 25 Martie 2009
In mod legal ar trebui sa va intoarceti in Gerrmania cu masina iar "vanzatorul" sa va obtina duplicate de pe actele pierdute.
Daca aveti copii legalizate, puteti da o declaratie pe proprie raspundere la notar, cum ca ati pierdut briful mare si mic si puteti incerca sa inmatriculati masina.
Acum mai depinde si de cei de la Politie...daca sunt de acord sau nu...

Av. Cermak

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut briful masini vicentiub3st vicentiub3st am pierdut briful originalul mare si mic ce pot face mai am doar copii dupa ala mare si contractul ????#-o (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
La ce acte trebuie sa fiu atenta atunci cand cumpar o masina din germania? allyynnutza allyynnutza Ma gandesc sa achizitionez o masina adusa din Germania si apoi s-o inmatriculez in RO. La ce acte trebuie sa fiu atenta in momentul incheierii contractului? Ma ... (vezi toată discuția)