avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... greseala casier plata banca
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

greseala casier plata banca

Buna ziua!
Am un card de debit si un cont curent la [o banca - editat de admin].In urma cu 2 luni am fost sa achit o anumita suma pe card, dar desi pe chitanta cu care am depus banii este specificat ca doresc alimentarea cardului, casierul a bifat contul curent ca destinatie a banilor.Am facut reclamatie la banca, dar raspusul acestora a fost ca nu am fost destul de explicit in momentul efectuarii platii, desi angajatul bancii a trecut pe chitanta destinatia corecta a banilor.Suma de la penalitatile de intarziere nu este mare, este vorba de cca 1 leu, dar as dori sa stiu daca se pot da in judecata pentru o greseala a bancii si nerecunoscuta.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Alpha bank truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am o intrebare: am un card de debit la Alpha Bank iar luna trecuta cand am platit suma minima datorata, casierul a gresit destinatia banilor si in ... (vezi toată discuția)
Anulare card de debit fara anuntarea detinatorului nicu 68 nicu 68 O banca binecunoscuta(inteleg ca nu e voie a se mentiona nume de persoane fizice/juridice),ofera un produs/card Visa Junior. Inainte de expirarea termenului ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)