avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnatii pot vinde?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnatii pot vinde?

O persoana cercetata in stare de arest pt omor din culpa isi poate vinde bunurile propietate personala(masina,apartament)?
Cel mai recent răspuns: prosecuter_badboy , utilizator 19:26, 9 Iunie 2010
Atata timp cat nu v-a pus sechestru sigur ca puteti vinde.Cien va impiedica?
aveti cazierul alb pana la judecarea d-voastra definitiva si irevocabila...si cum a spus d-nul avocat cat nu aveti sechestru si nu sunteti in "urmarire"de catre creditorii chirografari etc puteti face tranzactii in patrimoniul d-voastra...insa daca ati comis infractiunea cu ajutorul bunului pe care vreti sa-l vindeti s-ar putea sa fie recuperat de la terta persoana dupa judecata sau sa va impiedice sa-l instraintati(vezi art 118 c.pen-masura confiscarii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare antecontract de vanzare cumparare versus sechestru asigurator senga senga Ce valoare juridica are un antecontract de vanzare cumparare notat in cartea funciara a bunului imobil daca ulterior s-a notat un sechestru asigurator ... (vezi toată discuția)
Proxenetism amintrebari amintrebari BUNA ZIUA.PRACTIC PROSTITUTIA IN ALTA TARA UNDE ESTE LEGAL SI PLATESC LA STAT.DE PE URMA ACESTEIE AM CUMPARAT MAI MULTE BUNURI PE NUMELE SOTULUI MEU.ACUM TOATE ... (vezi toată discuția)
Masina confiscata in vama la bulgari colteanu colteanu Am si eu o mare problema si anume, saptamana trecuta, mi-a cerut un prieten masina proprietate personala pentru a merge o zi pana in Turcia ca sa se ... (vezi toată discuția)