avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot fi dat afara daca mai am 1 an pana la pensie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot fi dat afara daca mai am 1 an pana la pensie?

as vrea sa aflu daca este o lege care sa protejeze un muncitor care mai are un an si 3 luni pana la pensionare fara a fi dat afara din campul muncii. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valer1234 , utilizator 22:06, 9 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala chiribes mircea chiribes mircea am fost pensionat de boala in 2004 din afara campului muncii cu gradul trei cu fara drept de munca.am fost scos in ordonanta in timp ce eram internat in ... (vezi toată discuția)
Pensionare tuilleries tuilleries Buna ziua! As vrea sa stiu cand se poate pensiona unchiul meu, atat la limita de varsta, cat si in cele 2 forme de pensionare anticipata. Data nasterii: ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata de varsta-ce conditii trebuie sa indeplineasca ? ALIC ALIC Tatal meu are varsta de 48 ani si 9 luni .A realizat o vechime in campul muncii de 29 de ani si 5 luni . Din acestia a muncit 21 de ani si 3 luni in conditii ... (vezi toată discuția)