avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de boala

am fost pensionat de boala in 2004 din afara campului muncii cu gradul trei cu fara drept de munca.am fost scos in ordonanta in timp ce eram internat in spital,romtelecom a platit pe 22 de luni CAS,la intocmirea dosarului,am prezentat concediu medical pa 190 de zile.Legal trebuiam scos din campul muncii ca angajatorul mi-a platit pana in 2006,cu gradul doi,datorita interdictiei de a munci
A,M PERDUT 2,5 PUNCTE DE CALCUL,AM FOST DUS CU VORBA SI MI SA PROMIS CA LA 65 DE ANI SE REZOLVA.In 2015fac cerere de esire normala la pensie,nici un raspuns.iN 2016 LA FEL.iN 2017MERGAND IN AUDIENTA AFLU CA AM FOST PENSIONAT DEFENITIV. N u mi=sa rezolvat punctele de pensie,motivatia,sa asteptat legea esiri la pensie anticipate.eu avand 67 de ani,am 49 de ani munciti si o pensie de 1400
ei.DECE LEGILE SUNT ATAT DE GRAV IN ROMANIA????
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie Cazacu Stefan Cazacu Stefan Buna ziua, Am iesit la pensie de limita de varsta in noiembrie 2019 (25 noiembrie 2019, data cand am depus dosarul de pensionare) si am continutat ... (vezi toată discuția)
Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)
Calcul din decizia de pensionare grad 3 de boala LucaGabriel LucaGabriel Buna ziua . De curand mi-a venit decizia de pensionare grad 3 de boala de doar 69 de lei Mentionez ca sunt incadrat si in gad 2 de handicap, optand si ... (vezi toată discuția)