avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii baza calcul ptr.concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

baza calcul ptr.concediu medical

Calculam media zilnica a bazei de calcul ptr.concediu medical ca raport intre suma veniturilor realizate in ultimele 6 luni,pe baza carora s-a achitat contributia la FNUASS.
Problema mea este : cum calculam daca, in cele 6 luni anterioare,luate in calcul,salariatul a beneficiat in una din aceste luni de un alt concediu medical,din care 5 zile platite de unitate si 3 zile din FNUASS ? Luam in calcul veniturile si nr.de zile doar pentru cele 5 zile platite de unitate sau si pentru cele 3 nesuportate de unitate ? Sunt cumva cele 3 zile suportate din FNUASS asimilate stagiului de cotizare fara plata contributiei la FNUASS ?
Va rog sa ma lamuriti cum calculez in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 22:43, 10 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc.Asadar,inteleg ca au in calcul toate cele 8 zile,indiferent de unde sunt suportate.
Da exact, veti proceda ca si cum nu ar fi existat CM in aceste ultime 6 luni( suma veniturilor brute/ suma zilelor lucratoare din ultimele 6 luni)
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de noapte+baza de calcul concediu medical rekanagy rekanagy Buna ziua, As dori sa stiu sporul de noapte daca difera de la o luna la alta se introduce in revisal? la concediu medical se iau in considerare sporurile la ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical rosu gheorghe rosu gheorghe Care sunt contributiile si impozitul ce se aplica venitului brut din concediu medical pentru a se ajunge la retributia neta a acestuia? (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical 41ur34 41ur34 Buna ziua, Concediul medical se calculeaza in functie de ultimile 6 luni lucrate sau in functie de ultimile 6 luni calendaristice? Am avut o operatie de ... (vezi toată discuția)