Guvernul a adoptat miercuri Ordonanta de Urgenta privind contractele de credit pentru consumator.Numarul comisioanelor aferente contractului de credit a fost limitat la patru: comision de administrare credit, comision de rambursare anticipata dupa caz, comision de penalizare pentru intarzierea la plata si comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorilor.
Am citit si eu in intregime OU 50 / 9 iun 2010. Art. 36 (mentionarea comisioanelor ce pot fi aplicate) si 67 (limitarea la un plafon fix a comisionullui de rambursare anticipata) sunt cele care mi-au atras atentia prin prisma contractului de credit ipotecar pe care il am.
Nu sunt jurist, am doar ceva experienta in citirea contractelor: mie imi suna cum ca comisionul de risc nu mai are suport legal. As fi interesata sa aud insa si opinia cuiva avizat sa faca aprecieri juridice.
Comision risc bancar
antonia18
Am primit de la Volksbank, o adresa oficiala prin care sunt chemata la banca pentru semnarea unui act aditional la un contract ipotecar pe 25 ani in care mi se ... (vezi toată discuția)