avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... eliminare comision de risc credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

eliminare comision de risc credit bancar

Buna ziua,

Guvernul a adoptat miercuri Ordonanta de Urgenta privind contractele de credit pentru consumator.Numarul comisioanelor aferente contractului de credit a fost limitat la patru: comision de administrare credit, comision de rambursare anticipata dupa caz, comision de penalizare pentru intarzierea la plata si comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorilor.

Intrebare:

Deci ,va fi eliminat comisionul de risc?
Cel mai recent răspuns: cristina.martinas , utilizator 19:38, 7 Iulie 2010
Am citit si eu in intregime OU 50 / 9 iun 2010. Art. 36 (mentionarea comisioanelor ce pot fi aplicate) si 67 (limitarea la un plafon fix a comisionullui de rambursare anticipata) sunt cele care mi-au atras atentia prin prisma contractului de credit ipotecar pe care il am.
Nu sunt jurist, am doar ceva experienta in citirea contractelor: mie imi suna cum ca comisionul de risc nu mai are suport legal. As fi interesata sa aud insa si opinia cuiva avizat sa faca aprecieri juridice.

Tks!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc banca maia45 maia45 Buna ziua, Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind contractele de credit pentru consumator.Numarul comisioanelor aferente contractului de credit a ... (vezi toată discuția)
Comision de risc ContSters154816 ContSters154816 Imi spuneti va rog daca este legala urmatoarea fraza : \" Conform OUG 50 / 2010 comisionul de risc din conventia de credit va fi schimbat in denumirea ... (vezi toată discuția)
Comision risc bancar antonia18 antonia18 Am primit de la Volksbank, o adresa oficiala prin care sunt chemata la banca pentru semnarea unui act aditional la un contract ipotecar pe 25 ani in care mi se ... (vezi toată discuția)