avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de risc banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de risc banca

Buna ziua,

Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind contractele de credit pentru consumator.Numarul comisioanelor aferente contractului de credit a fost limitat la patru: comision de administrare credit, comision de rambursare anticipata dupa caz, comision de penalizare pentru intarzierea la plata si comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorilor.

Intrebare:

Deci ,va fi eliminat comisionul de risc?
Cel mai recent răspuns: Dida_Calita , utilizator 22:54, 1 Iulie 2010
nu cred ca cel de risc va fi eliminat, ci comisionul de rambursare anticipata
Aceeasi problema o am si eu. Ordonanta 50/2010 spune clar ca numarul comisioanelor se limiteaza la 4. De ce as mai fi nevoita sa platesc acest comision de risc?
Am mers la banca si am intrebat... Raspunsul pe care l-am primit de la o functionara... "Nu stim inca nimic... asteptam sa se ia decizii la nivel de conducere si apoi sa ne faca instruire..."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

eliminare comision de risc credit bancar maia45 maia45 Buna ziua, Guvernul a adoptat miercuri Ordonanta de Urgenta privind contractele de credit pentru consumator.Numarul comisioanelor aferente contractului de ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata codreanud codreanud se mai plateste sau nu comisionul de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila? (vezi toată discuția)