avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general termen de depunere declaratie 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

termen de depunere declaratie 010

Am auzit, ca declaratia 010 se depune in maximun 5 zile de la data modificarii. Este real?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 12:56, 10 Iunie 2010
oricum ORC transmite on line infiintarea firmei..

Baza legala: OG 92/2003 privind codul de procedura fiscala; OMFP 300/2004 pentru aprobarea formularisticii necesare aplicarii OG 92/2003, privind inregistrarea fiscala a platitorilor de impozite si taxe.
Se utilizeaza: la atribuirea codului de identificare fiscala si la eliberarea certificatului de inregistrare fiscala, precum si la actualizarea informatiilor despre persoane juridice, asociatii familiale si asocieri fara personalitate juridica, care au fost inregistrate (cu exceptia comerciantilor); se intocmeste in doua exemplare, de catre contribuabilii persoane juridice, asociatii familiale si asocieri fara personalitate juridica sau de catre reprezentantul fiscal/imputernicitul/reprezentantul legal, din care, originalul se arhiveaza la dosarul fiscal al contribuabilului iar copia este inmanata contribuabilului.
Termen depunere - 30 zile de la data infiintarii potrivit legii sau a producerii modificarilor din declaratia de inregistrare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea firmei la adm financiara albertinap albertinap ce presupune inregistrarea unei societati la administratia financiara? Sunt taxe de platit? Cu ce acte trebuie mers acolo? (vezi toată discuția)
Suspendare cim-decl 112 misuku81 misuku81 buna seara! am si eu o mare problemain sensul ca singura salariata a unei sc a intrat in cic pt 2 ani iar cei de la finante mi-au spsu sa fac 010 ca nu se ... (vezi toată discuția)
Ce ma pute-ti sfatui cu 010 cand s-a infintat o firma nou si este un o.n.g.? ali31 ali31 Ce pute-ti sa imi spunene-ti despre 010 cand o firma este noua si este un O.N.G. ? Cum sa intocmesc 010 cand il duc la administratie si in ce termen se depune ... (vezi toată discuția)