avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Necesara autorizatie de construire pt bucatarie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Necesara autorizatie de construire pt bucatarie de vara?

Buna ziua! As dori sa stiu daca pentru contruirea unei bucatarii de vara pe temelie de beton si pereti din lemn, separata de restul cladirilor trebuie autorizatie de constructie si mai mult decat atat, proiect autorizat? Precizez ca , contructia se afla in mediul rural.

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie peugen peugen Buna ziua, Mi-am construit o casuta de vacanta, fara a avea proiect de executie. Constructia se afla intr-o zona destul de retrasa in intravilanul ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pentru terminarea lucrarilor satrico satrico Buna seara , in curand imi expira autorizatia de contruire pentru locuinta ,parter in mediul rural. Lucrarile sunt facute in proportie de 85% , mai sunt de ... (vezi toată discuția)
Modificari perete in apartament alina20 alina20 Buna ziua, Ma adresez aici cu urmatoarea situatie: Intr-un apartament de 2 camere semidecomandat luat cu Prima Casa as dori sa fac o mica modificare:mai ... (vezi toată discuția)