avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Care este procedura pentru terminarea lucrarilor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Care este procedura pentru terminarea lucrarilor

Buna seara , in curand imi expira autorizatia de contruire pentru locuinta ,parter in mediul rural. Lucrarile sunt facute in proportie de 85% , mai sunt de facut lucrari de amenajeri interioare (faiantat bai , bucatarie ,montat parchet , calorifere....etc.) .Din lipsa financiara , nu le pot face acum..Ce ma sfatui-ti :1)-sa fac receptia casei pentru a intra la plata impozitului pe cladiri sau sa cer prelungirea autorizatiei pentru inca un an ? .In ambele cazuri cum procedez ? . Autorizatia de construire , care expira e valabila 36 de luni . Casa e construita in regie proprie . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: satrico , utilizator 22:56, 6 Decembrie 2015
Legal puteti solicita o noua autorizatie de constructie cu maximum 15 zile inainte de termenul final al primei autorizatii-daca autorizatia initiala are valabilitate 36 luni,verificati daca va incadrati in conditiile impuse pentru solicitare de noua autorizatie de constructie
Autorizatia actuala imi scade in 08 -05-2016 , pana la aceasta data , nu reusesc financiar sa termin lucrarile la interior pentru a locui in ea , deci as opta pentru prelungirea autorizaziei , insa care sunt pasi care trebuie sa -i fac ? . Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie giagi giagi Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti ce anume trebuie sa fac. In septembrie expira autorizatia de constructie(a mai fost prelungita o data). Tin sa mentionez : ... (vezi toată discuția)
Pt o casa nou construita am un proces verbal de receptie partiala ... I_O_VDM I_O_VDM Pt o casa nou construita am un proces verbal de receptie partiala (exteriorul este terminat) obtinut in termenul de valabilitate al autorizatiei de construire, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)