avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot scoate o copie de la ORC a statutului firmei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot scoate o copie de la ORC a statutului firmei in care sunt si eu asociat

SUNT ASOC IN PROPORTIE DE 20% INTRO firma si vreau sa dau in judecata asoc sa ies din firma, av spune ca fara statut nu pot face nimic inca, iar actele sunt la asociat. pot scoate ceva de la orc?
Cel mai recent răspuns: ContSters144243 , utilizator 11:54, 11 Iunie 2010
Sigur ca puteti, printr-o simpla cerere tipizata si o taxa puteti scoate statutul societatii si orice acte de constituire a acesteia.
ok.multumesc mult
Cereti dosarul firmei la ORC si faceti copii dupa actele care va intereseaza. Costa 6 lei.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum schimb obiectul de activitate al firmei? werbung werbung Buna ziua, v-a ruga sa-mi spuneti cum schimb obiectul de activitate al firmei si ce cod caen imi trebuie pt distributie de materiale de constructii multumesc (vezi toată discuția)
Cum ies dintr-o firma in care sunt asociat alextuturiga alextuturiga Buna ziua, Am intrat intr-un SRL si am 10% din el si sunt administrator. Am semnat cateva contracte si acte pana acum. 1. As dori sa ies din firma si nu ... (vezi toată discuția)
Cat costa infiintarea unei firme "caen-restaurant" cu tot cu avize!!! isaura isaura Buna ziua. Va rog sa ma ajutati daca sunteti la curent cu pretul care trebuie achitat pentru infiintarea unei firme pt restaurant cu tot cu avizele ... (vezi toată discuția)