avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda de la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda de la itm

X-(din cauza unei greseli a unui salariat ca a gresit data angajarii adica in loc de luna 5 a scris luna 4 am primit amenda.#-o as face contestatie dar nu stiu daca voi avea cistig de cauza,poate cineva sa ma lumineze???????????????:((#-
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 15:10, 10 Iunie 2010
puteti incerca, daca dovediti ca angatul a inceput activitatea abia in luna a 5-a ,si la mijloc nu a fost decat o eroare materiala. asta, ar trebui sa se vada limpede din foaia colectiva de prezenta, precum si din statul de plata. :)
Buna ziua.In opinia mea daca ai suficiente dovezi cu privire la sustinerea pe care o faci poti avea castig de cauza.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in plangere contraventionala angelasr angelasr buna ziua, sunt somera si nu-mi permit avocat astfel incat am scris eu o plangere contraventionala si am trimis-o prin posta, din pacate apoi mi-am dat seama ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)
Tva marfa distrusa Mioara m Mioara m Buna ziua , In anul 2007 , cladirea in care firma mea avea depozitul (impreuna cu alte 51 de firme ) , a ars complet . Mi s-a intocmit proces verbal conform ... (vezi toată discuția)