Societatea la care lucrez, a incheiat contracte de telefonie mobila la ORANGE, telefoane pe care le folosesc salariatii.
Cunoasteti care este procedura, pentru ca societatea ORANGE sa separe numerele de telefon pe care salariatii le folosesc in interes de serviciu cu numerele de telefon acceptate de societatea angajatoare, si diferentiat pentru numerele de telefon pentru care a folosit abonamemtul in interes personal; la cererea subscrisei.
Eu i-am intrebal pe mail si i-mi raspund total pe langa, imi spun ca am factura si sa imi separ eu numerele cu tarifele aferente.
Poate a mai avut cineva o speta asemanatoare, si poate sa imi raspunda.
Nu cred ca vor face asa ceva. Ei au un contract cu societatea angajatoare, nu cu persoanele fizice care folosesc telefoanele.
Puteti sa puneti in vedere acestora sa depuna sumele de plata cel mai tarziu in ziua in care achitati factura pentru ca astfel sa nu fie prejudiciata societatea, iar in cazul in care intarzie, sa percepeti penalitati.
Societatea a incheiat contracte de telefonie mobila la ORANGE, telefoane pe care le folosesc salariatii.
Am nevoie ca societatea ORANGE sa separe numerele de telefon pe care salariatii le folosesc in interes de serviciu - numerele de telefon acceptate de societatea angajatoare, fata de numerele de telefon pentru care a losit abonamemtul in interes personal; la cererea subscrisei.
Aveau seraparea numerelor de catre ei, intrucat au un mod mai simplu si autorizat in acelasi timp, pentru aceasta, nu cred totusi ca le-ar fi imposibil, doar ca trebuie un pic de bunavointa.
Este permis ?
pituna
Lucrez la un magazin a unei companii de tel. mobila , sefa de magazin sia permis sa-mi scoata listingu cu convorbirile,pe motiv sa vada daca o barfesc la ... (vezi toată discuția)