avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot prelungi concediul medical peste 90 de zile?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot prelungi concediul medical peste 90 de zile?

La doua luni dupa operatie,am ajuns la 90 de zile de concediu medical in ultimele 12 luni.
Cum pot prelungi concediul medical ?
Cel mai recent răspuns: grasu64 , utilizator 08:44, 12 Iunie 2010
Intati la Comisi medicala
av.antoanelageaman a scris:

Intati la Comisi medicala

Si cu fac asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul cod 14 manuela25 manuela25 Buna seara, am fost in concediu medical cod 14 din data de 05.01.2016 pana la 31.12.2016.Am inceput din nou serviciul in data de 03.01.2017 si am lucrat pana ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cu aviz (depasire 90 zile/an) oanadumitru1976 oanadumitru1976 Buna dimineata, Inteleg ca, incepând cu a 90-a zi concediul se poate prelungi până la 183 de zile, cu avizul medicului expert al asigurărilor ... (vezi toată discuția)