Am doua job-uri. La unul din ele am contract si cu carte de munca, iar la celalalt am contract de munca cu cumul extern (este in invatamantul superior). Aici mi s-a spus ca pe perioada verii nu primesc salariul pentru ca functia mea de baza e in alta parte si sunt platita acolo. As vrea sa stiu daca asa este sau pot beneficia de salariu si pe perioada verii? Si daca da, in baza caror legi, articole, etc?
Multumesc mult!
Multumesc mult pentru raspuns! As mai avea insa o intrebare: pe perioada verii nu este un concediu platit? Din cate stiam eu profesorii iau inainte de vacanta baniipentru tot restul verii. Ma gandeam, avand in vedere ca platesc oricum toate darile, ca voi primi si eu acesti bani... sau...?
Multumesc din nou!
Tocmai aici este problema, de la contabilitate mi s-a spus ca nu voi primi aceasta indemnizatie pentru ca functia mea de baza este in alta parte. Si as vrea sa stiu cu ce lege/articol le pot dovedi ca am dreptul la aceasta indemnizatie...
Multumesc
art.103 alin.1 C.mun. - Salariatul încadrat cu contract de muncă cu timp parţial se bucură de drepturile salariaţilor cu normă întreagă, în condiţiile prevăzute de lege şi de contractele colective de muncă aplicabile.